Artikel archief

Nu ook op Facebook!!

Vanaf heden heb ik een pagina gemaakt op facebook waar ook de laatste berichten en meldingen op komen te staan. Neem eens een kijkje op: www.facebook.com/cartechnic100 en klik op vind ik leuk.
Lees meer

Project hulp

Heb je problemen met bedrading aansluiten van een project of wat ook? Op dit moment ben ik bezig met project Subaru Impreza motor in kever 1300. Hiervoor moet een ECU geplaatst worden. Neem contact op met info@cartechnic.nl
Lees meer

Megasquirt

Megasquirt MSI - Kan deze gaan aanbieden voor € 275,- incl behuizing en compleet in elkaar. Mocht iemand intresse hebben laat het me even weten.   
Lees meer

Leaseplan

Afgelopen vrijdag 19 december openden we de deuren van onze nieuwe showroom in Moordrecht langs de A20! Om dit te vieren trakteren wij op een etentje als u een auto bij ons koopt. En bij de koffie staat een gebakje klaar. Deze actie geldt t/m 3 januari. Tot ziens in Veghel, Breukelen of...
Lees meer

Website gelanceerd

Onze nieuwe website is vandaag van start gegaan. Vertel je bezoekers waarom je deze presentatie begonnen bent en hoe je bezoekers er van kunnen profiteren. Vermeld je doelen en project voordelen. Probeer een korte beschrijving te geven waarom ze moeten terug komen naar jouw pagina's.
Lees meer

Eerste blog

Onze nieuwe blog is vandaag van start gegaan. Houdt focus hierop en wij zullen proberen je geïnformeerd te houden. Je kunt nieuwe berichten plaatsen op deze blog via de RSS feed.
Lees meer